LIVE: volg hier de persconferentie in aanloop naar Napoli - Ajax

LIVE: volg hier de persconferentie in aanloop naar Napoli - Ajax

Dinsdag 11 oktober 2022 om 15:54

In aanloop naar Napoli - Ajax nemen Alfred Schreuder en Steven Bergwijn dinsdag 11 oktober plaats achter de microfoon voor een persconferentie. Het persmoment in Stadio Diego Armando Maradona begint om 20:00 uur. Bekijk hieronder de persconferentie live via Gids.tv.

Lees verder onder de video.

LIVE: volg hier de persconferentie in aanloop naar <em>Napoli - Ajax</em> In aanloop naar Napoli - Ajax nemen Alfred Schreuder en Steven Bergwijn dinsdag 11 oktober plaats achter de microfoon voor een persconferentie. Het persmoment in Stadio Diego Armando Maradona begint om 20:00 uur. Bekijk hieronder de persconferentie live via Gids.tv. Lees verder onder de video. Persconferentie vanuit NapelsAjax traint dinsdag eerst op het eigen sportcomplex de Toekomst. Daarna stapt de selectie in het vliegtuig naar Italië. In de avond volgt de persconferentie vanuit Napels. Het duel Napoli -Ajax is woensdag 12 oktober (groep A van de Champions League) om 18.45 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. Bekijk ook Jinek gemist? Özcan Akyol hekelt Frits Wester: 'Infantiele actie' (video) Bekijk deze video » Buitenhof gemist? Johan Remkes vind persconferentie "opgeblazen" Bekijk deze video »
Live :
LIVE: volg hier de persconferentie in aanloop naar Napoli - Ajax

Persconferentie vanuit Napels
Ajax traint dinsdag eerst op het eigen sportcomplex de Toekomst. Daarna stapt de selectie in het vliegtuig naar Italië. In de avond volgt de persconferentie vanuit Napels.

Het duel Napoli -Ajax is woensdag 12 oktober (groep A van de Champions League) om 18.45 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Actuele video's

Meer actuele video's