Robert Doornbos en Chantal Bles gaan volgend jaar trouwen in Italië (RTL Boulevard)

Robert Doornbos en Chantal Bles gaan volgend jaar trouwen in Italië (RTL Boulevard)

Dinsdag 11 oktober 2022 om 20:35

<em>Robert Doornbos</em> en <em>Chantal Bles</em> gaan volgend jaar trouwen in Italië (<em>RTL Boulevard</em>) Robert Doornbos en Chantal Bles wilden tien jaar geleden al in het huwelijksbootje stappen maar dat stelden ze uit toen dochtertje Jada een grote tumor met uitzaaiingen bleek te hebben. Gelukkig gaat het alweer een tijdje goed met haar dus ging Robert voor de tweede keer op zijn knieën. Gelukkig zei Chantal wederom 'ja' op zijn huwelijksaanzoek. De trouwerij zal volgend jaar plaatsvinden in Italië. De tortelduifjes vertellen enthousiast aan RTL Boulevard wat ze zoal aan festiviteiten gepland hebben. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Robert Doornbos en Chantal Bles gaan volgend jaar trouwen in Italië (RTL Boulevard)

Robert Doornbos en Chantal Bles wilden tien jaar geleden al in het huwelijksbootje stappen maar dat stelden ze uit toen dochtertje Jada een grote tumor met uitzaaiingen bleek te hebben. Gelukkig gaat het alweer een tijdje goed met haar dus ging Robert voor de tweede keer op zijn knieën. Gelukkig zei Chantal wederom 'ja' op zijn huwelijksaanzoek. De trouwerij zal volgend jaar plaatsvinden in Italië. De tortelduifjes vertellen enthousiast aan RTL Boulevard wat ze zoal aan festiviteiten gepland hebben.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's