HLF8: Chantal Bles en Robert Doornbos openhartig over angst voor de dood van je kind

HLF8: Chantal Bles en Robert Doornbos openhartig over angst voor de dood van je kind

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 21 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em>: <em>Chantal Bles</em> en <em>Robert Doornbos</em> openhartig over angst voor de dood van je kind Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 21 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Ambassadeurs van het prinses Máxima centrum Chantal Bles en Robert Doornbos zijn in de studio in het kader van september, de maand van kinderkanker. Het stel is helaas ervaringsdeskundige want bij hun dochtertje werd op tweejarige leeftijd nierkanker met uitzaaiingen geconstateerd. Gelukkig gaat het inmiddels een stuk beter met haar. Chantal vertelt over hoe het is als je zoiets hoort: "Wat voornamelijk op je af komt is de dood. De dood kijkt je in één keer in de ogen." Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ambassadeurs van het prinses Máxima centrum Chantal Bles en Robert Doornbos zijn in de studio in het kader van september, de maand van kinderkanker. Het stel is helaas ervaringsdeskundige want bij hun dochtertje werd op tweejarige leeftijd nierkanker met uitzaaiingen geconstateerd. Gelukkig gaat het inmiddels een stuk beter met haar. Chantal vertelt over hoe het is als je zoiets hoort: "Wat voornamelijk op je af komt is de dood. De dood kijkt je in één keer in de ogen."

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV