Live stream Marathon van Amsterdam 2022 (zondag 16 oktober)

Live stream Marathon van Amsterdam 2022 (zondag 16 oktober)

Zaterdag 15 oktober 2022 om 20:00

Kijk zondag 16 oktober vanaf 8.50 uur LIVE naar de Marathon van Amsterdam via de livestream hierboven.

De elitewedstrijd in Amsterdam wordt gevolgd door de camera van de NOS. De beelden worden samengevoegd met gloednieuwe data van het bedrijf Runpuck, waardoor je de grote jongens en de kanshebbers ook echt realtime kunt volgen. De eerste Nederlandse finisher van de Marathon van Amsterdam is ook de nieuwe Nederlands kampioen.

De Marathon van Rotterdam is op zondag 16 oktober vanaf 8.50 uur te zien op NPO 1, AT5, NOS.nl en de bovenstaande livestream. De samenvatting volgt bij Gids.tv.

Live stream <em>Marathon van Amsterdam</em> 2022 (zondag 16 oktober) Kijk zondag 16 oktober vanaf 8.50 uur LIVE naar de Marathon van Amsterdam via de livestream hierboven. De elitewedstrijd in Amsterdam wordt gevolgd door de camera van de NOS. De beelden worden samengevoegd met gloednieuwe data van het bedrijf Runpuck, waardoor je de grote jongens en de kanshebbers ook echt realtime kunt volgen. De eerste Nederlandse finisher van de Marathon van Amsterdam is ook de nieuwe Nederlands kampioen. De Marathon van Rotterdam is op zondag 16 oktober vanaf 8.50 uur te zien op NPO 1, AT5, NOS.nl en de bovenstaande livestream. De samenvatting volgt bij Gids.tv. Bekijk ook Nienke Brinkman wint brons bij marathon op EK Atletiek: bekijk de samenvatting Bekijk deze video »
Live :
Live stream Marathon van Amsterdam 2022 (zondag 16 oktober)

Actuele video's

Meer actuele video's