Eerste beelden van nieuw seizoen Bij Ons Op Het Kamp: vanaf 20 oktober bij RTL 5

Eerste beelden van nieuw seizoen Bij Ons Op Het Kamp: vanaf 20 oktober bij RTL 5

Bij Ons Op Het Kamp is terug met een gloednieuw seizoen. Het is een realityserie waarin we de bruisende wereld van de woonwagenbewoners van binnenuit leren kennen.

Spaanse Costa
Naast een aantal oude bekenden volgen we dit seizoen kermisexploitanten Wim en Jose op hun laatste route met hun attractie Wimpie's Prijzenpaleis. Met het koppel Antonio en Frans gaan we mee op tournee langs de Spaanse Costa. Ook nieuw zijn Bappie en Marijeta van het kamp in Nieuwerkerk aan de IJssel. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen Bij Ons Op Het Kamp hieronder.

Bij Ons Op Het Kamp is vanaf donderdag 20 oktober elke donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt vanaf dan Bij Ons Op Het Kamp terugkijken via Gids.tv.

Eerste beelden van nieuw seizoen <em>Bij Ons Op Het Kamp</em>: vanaf 20 oktober bij RTL 5 Bij Ons Op Het Kamp is terug met een gloednieuw seizoen. Het is een realityserie waarin we de bruisende wereld van de woonwagenbewoners van binnenuit leren kennen. Spaanse CostaNaast een aantal oude bekenden volgen we dit seizoen kermisexploitanten Wim en Jose op hun laatste route met hun attractie Wimpie's Prijzenpaleis. Met het koppel Antonio en Frans gaan we mee op tournee langs de Spaanse Costa. Ook nieuw zijn Bappie en Marijeta van het kamp in Nieuwerkerk aan de IJssel. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen Bij Ons Op Het Kamp hieronder. Bij Ons Op Het Kamp is vanaf donderdag 20 oktober elke donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt vanaf dan Bij Ons Op Het Kamp terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Expeditie Robinson: aap gooit kak over Mike Weerts Bekijk deze video » Video: door kijkers verfoeide Rose Bertram weggestemd uit Expeditie Robinson Bekijk deze video »
TV :
Eerste beelden van nieuw seizoen Bij Ons Op Het Kamp: vanaf 20 oktober bij RTL 5

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV