Video: door kijkers verfoeide Rose Bertram weggestemd uit Expeditie Robinson

Video: door kijkers verfoeide Rose Bertram weggestemd uit Expeditie Robinson

Dinsdag 11 oktober 2022 om 09:26

Veel kijkers vroegen zich de laatste tijd af wat topmodel Rose Bertram te zoeken had in Expeditie Robinson. De 27-jarige Vlaamse durfde niet op de grond te slapen uit angst voor ongedierte, wilde geen nieuwe etenswaren proberen, weigerde lange tijd een Captain's Battle te doen en vertoefde desondanks zo'n twee weken op een onbewoond eiland - waar ze geen enkele proef speelde.

Lees verder onder de video.

Video: door kijkers verfoeide <em>Rose Bertram</em> weggestemd uit <em>Expeditie Robinson</em> Veel kijkers vroegen zich de laatste tijd af wat topmodel Rose Bertram te zoeken had in Expeditie Robinson. De 27-jarige Vlaamse durfde niet op de grond te slapen uit angst voor ongedierte, wilde geen nieuwe etenswaren proberen, weigerde lange tijd een Captain's Battle te doen en vertoefde desondanks zo'n twee weken op een onbewoond eiland - waar ze geen enkele proef speelde. Lees verder onder de video. Affaire?Plotseling moest ze aan de bak, want ze werd uitverkoren voor een Captain's Battle en moest - tegen haar wil, want ze hoopte op een zwart steentje - meedoen aan de immuniteitsproef. Mede door haar toedoen verloor haar team de proef, waarna haar kamp naar de Eilandraad moest. Voor het begin van Expeditie Robinson ontstonden geruchten dat Rose naar huis is gestuurd vanwege een affaire met acteur Thijs Boermans. Ze werd echter 'gewoon' weggestemd. Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Hieronder zie je enkele reacties van kijkers op het vertrek van Rose.
Expeditie Robinson :
Video: door kijkers verfoeide Rose Bertram weggestemd uit Expeditie Robinson

Affaire?
Plotseling moest ze aan de bak, want ze werd uitverkoren voor een Captain's Battle en moest - tegen haar wil, want ze hoopte op een zwart steentje - meedoen aan de immuniteitsproef. Mede door haar toedoen verloor haar team de proef, waarna haar kamp naar de Eilandraad moest. Voor het begin van Expeditie Robinson ontstonden geruchten dat Rose naar huis is gestuurd vanwege een affaire met acteur Thijs Boermans. Ze werd echter 'gewoon' weggestemd.

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Hieronder zie je enkele reacties van kijkers op het vertrek van Rose.

Actuele video's

Meer actuele video's