Speelse beelden van Máxima en Willem-Alexander in graafmachine en vrachtwagen tijdens staatsbezoek (video)

Speelse beelden van Máxima en Willem-Alexander in graafmachine en vrachtwagen tijdens staatsbezoek (video)

Donderdag 13 oktober 2022 om 18:30

Het koninklijk paar Willem-Alexander en Máxima gaat tijdens het staatsbezoek in Zweden op excursie naar de beroemde Zweedse Volvo autofabriek. Het lijkt een waar speelparadijs voor volwassenen te zijn. De koning mag rondscheuren in een vrachtwagen. Koningin Máxima vermaakt zich met een graafmachine. Daarna wisselen ze van speeltje en stapt zij ook nog even achter het stuur van de grote truck. Willem-Alexander gaat dan fanatiek graven.

Bekijk de beelden van Royalty TV by Rick Evers hieronder.

Speelse beelden van <em>Máxima</em> en <em>Willem-Alexander</em> in graafmachine en vrachtwagen tijdens <em>staatsbezoek</em> (video) Het koninklijk paar Willem-Alexander en Máxima gaat tijdens het staatsbezoek in Zweden op excursie naar de beroemde Zweedse Volvo autofabriek. Het lijkt een waar speelparadijs voor volwassenen te zijn. De koning mag rondscheuren in een vrachtwagen. Koningin Máxima vermaakt zich met een graafmachine. Daarna wisselen ze van speeltje en stapt zij ook nog even achter het stuur van de grote truck. Willem-Alexander gaat dan fanatiek graven. Bekijk de beelden van Royalty TV by Rick Evers hieronder. De special NOS Koningspaar in Zweden is vanavond om 19.30 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de special NOS Koningspaar in Zweden terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Staatsbanket in Stockholm met koning Willem-Alexander en koningin Máxima Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? De koning grapt en grolt erop los in Zweden (video) Bekijk deze video » Zien: Máxima knielt voor huilend Zweeds meisje en troost haar met een bloem (video) Bekijk deze video »
Royals :
Speelse beelden van Máxima en Willem-Alexander in graafmachine en vrachtwagen tijdens staatsbezoek (video)

De special NOS Koningspaar in Zweden is vanavond om 19.30 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de special NOS Koningspaar in Zweden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's