Lang Leve de Liefde: Aalt flirt erop los en verzint eigen ondeugende vraag

Lang Leve de Liefde: Aalt flirt erop los en verzint eigen ondeugende vraag

Vrijdag 14 oktober 2022 om 12:16

In Lang Leve de Liefde doen Roos en Aalt een poging om elkaar beter te leren kennen door vragen uit de pot te beantwoorden. Aalt flirt erop los en Roos probeert zijn versierpogingen enigszins te ontwijken. Ineens vraagt Aalt of ze een partner een kus durft te geven, al geeft hij eerlijk toe dat dit niet op het kaartje staat maar dat hij deze vraag zelf heeft verzonnen...

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Aalt flirt erop los en verzint eigen ondeugende vraag In Lang Leve de Liefde doen Roos en Aalt een poging om elkaar beter te leren kennen door vragen uit de pot te beantwoorden. Aalt flirt erop los en Roos probeert zijn versierpogingen enigszins te ontwijken. Ineens vraagt Aalt of ze een partner een kus durft te geven, al geeft hij eerlijk toe dat dit niet op het kaartje staat maar dat hij deze vraag zelf heeft verzonnen... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Daphne heeft ochtendhumeur in Lang Leve de Liefde: ‘Ik word hier niet vrolijk van’ Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Aalt is meteen verliefd op zijn date, maar die voelt niet hetzelfde... Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's