Daphne heeft ochtendhumeur in Lang Leve de Liefde: ‘Ik word hier niet vrolijk van’

Daphne heeft ochtendhumeur in Lang Leve de Liefde: ‘Ik word hier niet vrolijk van’

Donderdag 13 oktober 2022 om 11:31

In Lang Leve de Liefde lijkt het erop dat Daphne met het verkeerde been uit bed is gestapt. Ze baalt er flink van dat haar date Samuel geen eitje voor haar heeft klaargemaakt. “Je mag ook wel tegen me praten, hoor. Maar ik word hier niet heel vrolijk van ofzo. Ik reageer vaak ook gewoon niet”, aldus Daphne.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Daphne heeft ochtendhumeur in <em>Lang Leve de Liefde</em>: ‘Ik word hier niet vrolijk van’ In Lang Leve de Liefde lijkt het erop dat Daphne met het verkeerde been uit bed is gestapt. Ze baalt er flink van dat haar date Samuel geen eitje voor haar heeft klaargemaakt. “Je mag ook wel tegen me praten, hoor. Maar ik word hier niet heel vrolijk van ofzo. Ik reageer vaak ook gewoon niet”, aldus Daphne. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Jaimy krijgt het bloedheet van pittig eten in Lang Leve de Liefde Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: panterprint-Jessica botst met Bjorn Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's