Een Jaar Van Je Leven: Nadir is in tranen omdat hij drop heeft gestolen

Een Jaar Van Je Leven: Nadir is in tranen omdat hij drop heeft gestolen

Vrijdag 14 oktober 2022 om 14:58

Er is weer heel wat drama in Een Jaar Van Je Leven. De kandidaten geven een jaar van hun leven op om kans te maken op een miljoen euro. En deze strijd brengt blijkbaar compleet nieuwe kanten in mensen naar boven…

Lees verder onder de video.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Nadir is in tranen omdat hij drop heeft gestolen Er is weer heel wat drama in Een Jaar Van Je Leven. De kandidaten geven een jaar van hun leven op om kans te maken op een miljoen euro. En deze strijd brengt blijkbaar compleet nieuwe kanten in mensen naar boven… Lees verder onder de video. Nadir schrikt van zichzelfNadir krijgt last van zijn geweten en bekent dat hij drop heeft gestolen. Hij is in tranen. “Ik heb het gewoon gedaan uit reactie op… frustratie, omdat mijn rollen drie, vier keer uit mijn kluisje zijn gejat”, aldus een emotionele Nadir. “Ik schrik gewoon van mezelf want ik ben niet zo.” Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hierboven. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Nadir en Wendy zoenen erop los in Een Jaar Van Je Leven: ‘Fuck Zoë’ Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: zijn kandidaten bezig met baby’s maken? Bekijk deze video »

Nadir schrikt van zichzelf
Nadir krijgt last van zijn geweten en bekent dat hij drop heeft gestolen. Hij is in tranen. “Ik heb het gewoon gedaan uit reactie op… frustratie, omdat mijn rollen drie, vier keer uit mijn kluisje zijn gejat”, aldus een emotionele Nadir. “Ik schrik gewoon van mezelf want ik ben niet zo.”

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hierboven.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's