Een Jaar Van Je Leven: zijn kandidaten bezig met baby’s maken?

Een Jaar Van Je Leven: zijn kandidaten bezig met baby’s maken?

Donderdag 13 oktober 2022 om 16:18

In Een Jaar Van Je Leven is te zien dat Bern en Sasha het erg goed met elkaar kunnen vinden. Ook vindt er een gesprek plaats tussen een aantal deelnemers, het gaat over baby’s maken. Zou het zomaar kunnen dat er een nieuwe kleine bewoner in de maak is in de realityshow? “Waar wil je de babykamer hier? Het kan echt niet!”

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: zijn kandidaten bezig met baby’s maken? In Een Jaar Van Je Leven is te zien dat Bern en Sasha het erg goed met elkaar kunnen vinden. Ook vindt er een gesprek plaats tussen een aantal deelnemers, het gaat over baby’s maken. Zou het zomaar kunnen dat er een nieuwe kleine bewoner in de maak is in de realityshow? “Waar wil je de babykamer hier? Het kan echt niet!” Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: heftige ruzie Moraima en Jeffrey Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Marciano vertelt over zijn heftige hartproblemen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's