RTL Boulevard gemist? Famke Louise zat niet zo lekker in haar vel na zwangerschap (video)

RTL Boulevard gemist? Famke Louise zat niet zo lekker in haar vel na zwangerschap (video)

Zaterdag 15 oktober 2022 om 17:38

Voor Famke Louise was de periode na haar zwangerschap heftig. De zangeres vertelt aan RTL Boulevard dat de zwangerschap een 'aanslag' is geweest op haar lichaam en dat ze zich een tijd lang niet zo lekker in haar vel heeft gevoeld. Ze geeft aan: "Ik kwam erachter dat mijn lichaam nooit meer zo zal worden zoals het was." Hierdoor was ze ook een stuk minder actief op sociale media.

Supplementenlijn
Op een gegeven moment ging de knop om en wilde ze toch weer fitter worden om een leuke mama te kunnen zijn en een leuke partner. Partner Denzel Slager geeft toe dat hij het zwaar heeft gehad. Inmiddels zijn ze weer blij en dat komt mede dankzij hun eigen hele exclusieve supplementenlijn. "Die hebben daar zeker bij geholpen" bevestigt Famke volmondig.

<em>RTL Boulevard</em> gemist? <em>Famke Louise</em> zat niet zo lekker in haar vel na zwangerschap (video) Voor Famke Louise was de periode na haar zwangerschap heftig. De zangeres vertelt aan RTL Boulevard dat de zwangerschap een 'aanslag' is geweest op haar lichaam en dat ze zich een tijd lang niet zo lekker in haar vel heeft gevoeld. Ze geeft aan: "Ik kwam erachter dat mijn lichaam nooit meer zo zal worden zoals het was." Hierdoor was ze ook een stuk minder actief op sociale media. SupplementenlijnOp een gegeven moment ging de knop om en wilde ze toch weer fitter worden om een leuke mama te kunnen zijn en een leuke partner. Partner Denzel Slager geeft toe dat hij het zwaar heeft gehad. Inmiddels zijn ze weer blij en dat komt mede dankzij hun eigen hele exclusieve supplementenlijn. "Die hebben daar zeker bij geholpen" bevestigt Famke volmondig. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard gemist? Famke Louise zat niet zo lekker in haar vel na zwangerschap (video)

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's