Lil' Kleine opnieuw gespot op het podium: comeback aanstaande? (video)

Lil' Kleine opnieuw gespot op het podium: comeback aanstaande? (video)

Zondag 16 oktober 2022 om 18:56

Jorik Scholten, beter bekend als Lil' Kleine, stond gisterenavond weer op het podium tijdens zijn 28ste verjaardag. Samen met rapper Boef - ook niet van onbesproken gedrag - stond hij op de Belgische podium Carré.

<em>Lil' Kleine</em> opnieuw gespot op het podium: <em>comeback</em> aanstaande? (video) Jorik Scholten, beter bekend als Lil' Kleine, stond gisterenavond weer op het podium tijdens zijn 28ste verjaardag. Samen met rapper Boef - ook niet van onbesproken gedrag - stond hij op de Belgische podium Carré. Comeback?Op de Nederlandse podia is Lil' Kleine niet meer welkom sinds de aantijgingen van mishandeling, alhoewel de rapper wel al op het podium stond met Tino Martin en een comeback aanstaande was tijdens het Rotterdamse festival TIKTAK. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Lil Kleine vond post Jamie Vaes met zoontje en nieuwe vriend toch wel 'pijnlijk' (video) Bekijk deze video » Moeder Lil Kleine: 'Meesterverhaspelaar Jaimie Vaes negeert haar zoon Lío' (video) Bekijk deze video »
Muziek :

Comeback?
Op de Nederlandse podia is Lil' Kleine niet meer welkom sinds de aantijgingen van mishandeling, alhoewel de rapper wel al op het podium stond met Tino Martin en een comeback aanstaande was tijdens het Rotterdamse festival TIKTAK.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's