Wesley Sneijder neemt het op voor omstreden Brian Brobbey: "Dan is discussie Tadic klaar"

Wesley Sneijder neemt het op voor omstreden Brian Brobbey: "Dan is discussie Tadic klaar"

Vrijdag 14 oktober 2022 om 21:45

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

In Veronica Offside wordt de reserverol van Brian Brobbey bij Ajax besproken. De spits is opnieuw op de bank beland en daar begrijpt oud-voetballer Wesley Sneijder helemaal niets van.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Wesley Sneijder</em> neemt het op voor omstreden <em>Brian Brobbey</em>: &quot;Dan is discussie Tadic klaar&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. In Veronica Offside wordt de reserverol van Brian Brobbey bij Ajax besproken. De spits is opnieuw op de bank beland en daar begrijpt oud-voetballer Wesley Sneijder helemaal niets van. Tekst gaat verder onder de video. Reserverol BrobbeyWesley Sneijder denkt te weten waarom Brobbey opnieuw op de bank terecht is gekomen: "Ik heb sterk het gevoel dat hij (Alfred Schreuder, red.) niet met Brobbey wilde starten, omdat als dat eventueel zou lopen, dat de discussie Tadic dan klaar is!" Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Reserverol Brobbey
Wesley Sneijder denkt te weten waarom Brobbey opnieuw op de bank terecht is gekomen: "Ik heb sterk het gevoel dat hij (Alfred Schreuder, red.) niet met Brobbey wilde starten, omdat als dat eventueel zou lopen, dat de discussie Tadic dan klaar is!"

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's