Hart van Nederland gemist? Uitslaande brand op industrieterrein in Beugen

Hart van Nederland gemist? Uitslaande brand op industrieterrein in Beugen

Zondag 16 oktober 2022 om 13:51

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Uitslaande brand op industrieterrein in <em>Beugen</em> Een uitslaande brand woedde zondagochtend in een bedrijfsverzamelgebouw in Beugen. Er was veel rook te zien en er waren flinke knallen te horen. Brandweerlieden hadden moeite om het vuur onder controle te krijgen. De hal stond volledig in brand en de vlammen sloegen meters hoog uit het dak. Daardoor stortte een deel van het dak en een muur in. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: grote brand in woning centrum Amsterdam, 18 omwonenden geëvacueerd Bekijk deze video » Bekijk de beelden: Heftige explosie op brug tussen Krim en Rusland gefilmd Bekijk deze video »
Nieuws :

Een uitslaande brand woedde zondagochtend in een bedrijfsverzamelgebouw in Beugen. Er was veel rook te zien en er waren flinke knallen te horen. Brandweerlieden hadden moeite om het vuur onder controle te krijgen. De hal stond volledig in brand en de vlammen sloegen meters hoog uit het dak. Daardoor stortte een deel van het dak en een muur in.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's