Volle Zalen met Gijs Scholten van Aschat gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Gijs Scholten van Aschat gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Gijs Scholten van Aschat gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond begint een nieuw seizoen van Volle Zalen op NPO 2. In dit programma portretteert Cornald Maas theaterpersoonlijkheden in hun dagelijks leven en tijdens hun werk. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen ontmoet hij acteur Gijs Scholten van Aschat. Alle fragmenten uit deze uitzending Eerste beelden nieuw seizoen Volle Zalen met o.a. Peter Pannekoek en Tania Kross Bekijk deze video » Druk seizoenGijs Scholten van Aschat wacht een druk theaterseizoen met diverse nieuwe producties en reprises van Internationaal Theater Amsterdam (ITA). Cornald Maas treft de gelouterd acteur in Tiel, de plaats waar hij opgroeide en de kiem werd gelegd voor zijn acteurschap. Shakespeare en AjaxVan Aschat koestert een grote liefde voor Shakespeare en klassiek toneel. Hij vertelt waarom hij zich nu - na vele jaren op de planken - 'vrij in acteren' voelt. Scholten van Aschat heeft naast acteren overigens nóg een grote liefde: die voor Ajax, zo blijkt uit het programma. Bekijk ook Joke Bruijs openhartig over ziekte in Volle Zalen: "Ik liet niks merken" (video) Bekijk deze video » Cornald Maas onthult appcontact met Henny Vrienten, die niet in Volle Zalen wilde Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond begint een nieuw seizoen van Volle Zalen op NPO 2. In dit programma portretteert Cornald Maas theaterpersoonlijkheden in hun dagelijks leven en tijdens hun werk. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen ontmoet hij acteur Gijs Scholten van Aschat.

Druk seizoen
Gijs Scholten van Aschat wacht een druk theaterseizoen met diverse nieuwe producties en reprises van Internationaal Theater Amsterdam (ITA). Cornald Maas treft de gelouterd acteur in Tiel, de plaats waar hij opgroeide en de kiem werd gelegd voor zijn acteurschap.

Shakespeare en Ajax
Van Aschat koestert een grote liefde voor Shakespeare en klassiek toneel. Hij vertelt waarom hij zich nu - na vele jaren op de planken - 'vrij in acteren' voelt. Scholten van Aschat heeft naast acteren overigens nóg een grote liefde: die voor Ajax, zo blijkt uit het programma.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Volle Zalen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV