Hans Kazan slachtoffer van cybercriminaliteit en vraagt gouden tip

Hans Kazan slachtoffer van cybercriminaliteit en vraagt gouden tip

Dinsdag 18 oktober 2022 om 15:37

Hans Kazan is slachtoffer geworden van cybercriminaliteit, hierdoor is hij 'dierbare herinneringen' kwijtgeraakt. De dierbare herinneringen staan op het instagram- en facebook account van Hans' dochter Lara, maar haar accounts zijn gehackt, laat Shownieuws weten.

Gouden tip
Foto's zijn verdwenen, maar ook de contacten die Lara heeft verzameld van over de hele wereld door de jaren heen, zijn weg. Hans vraagt zijn fans om de gouden tip om de hack ongedaan te maken. De illusionist zoekt in dit geval "iemand die beter kan toveren" dan hijzelf. Bekijk hieronder de Shownieuws-video met Hans' boodschap.

<em>Hans Kazan</em> slachtoffer van cybercriminaliteit en vraagt gouden tip Hans Kazan is slachtoffer geworden van cybercriminaliteit, hierdoor is hij 'dierbare herinneringen' kwijtgeraakt. De dierbare herinneringen staan op het instagram- en facebook account van Hans' dochter Lara, maar haar accounts zijn gehackt, laat Shownieuws weten. Gouden tipFoto's zijn verdwenen, maar ook de contacten die Lara heeft verzameld van over de hele wereld door de jaren heen, zijn weg. Hans vraagt zijn fans om de gouden tip om de hack ongedaan te maken. De illusionist zoekt in dit geval "iemand die beter kan toveren" dan hijzelf. Bekijk hieronder de Shownieuws-video met Hans' boodschap. Bekijk ook Khalid & Sophie gemist? Hans Kazan over grote inspiratiebron Fred Kaps Bekijk deze video » Zien: Goochelaar Hans Kazan heeft magische verassing voor Sophie Hilbrand Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's