Jinek: Robbert Miedema (Veteranen Search Team) over zoektocht naar Hebe en Sanne

Jinek: Robbert Miedema (Veteranen Search Team) over zoektocht naar Hebe en Sanne

Donderdag 20 oktober 2022 om 09:47

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 19 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Woensdagavond zat Robbert Miedema van het Veteranen Search Team aan tafel bij Jinek. Hij leidde de zoektocht van de afgelopen dagen naar de 10-jarige Hebe en haar begeleidster Sanne. Dit gesprek vond plaats toen nog niet bekend was dat Sanne en Hebe zijn gevonden. Woensdagavond werden hun lichamen aangetroffen in een auto die in het water is beland bij het knooppunt Empel.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Robbert Miedema (Veteranen Search Team) over zoektocht naar Hebe en Sanne Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 19 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Woensdagavond zat Robbert Miedema van het Veteranen Search Team aan tafel bij Jinek. Hij leidde de zoektocht van de afgelopen dagen naar de 10-jarige Hebe en haar begeleidster Sanne. Dit gesprek vond plaats toen nog niet bekend was dat Sanne en Hebe zijn gevonden. Woensdagavond werden hun lichamen aangetroffen in een auto die in het water is beland bij het knooppunt Empel. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Robbert Miedema (Veteranen Search Team) over zoektocht naar Hebe en Sanne

Actuele video's

Meer actuele video's