Danny de Munk naar rechter om verkrachtingszaak: Bram Moszkowicz geeft update

Danny de Munk naar rechter om verkrachtingszaak: Bram Moszkowicz geeft update

Donderdag 20 oktober 2022 om 11:30

Donderdag moest Danny de Munk voor het eerst voor de rechter verschijnen vanwege een verkrachtingszaak. De zanger werd eerder dit jaar aangeklaagd vanwege een vermeende verkrachting, al verklaart Danny dat hij onschuldig is. Bram Moszkowicz geeft in Shownieuws een update over de zaak, De Munk wil namelijk het slachtoffer laten horen als getuige. Eerder gaf De Munk wel toe dat hij is vreemdgegaan.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Danny de Munk</em> naar rechter om verkrachtingszaak: Bram Moszkowicz geeft update Donderdag moest Danny de Munk voor het eerst voor de rechter verschijnen vanwege een verkrachtingszaak. De zanger werd eerder dit jaar aangeklaagd vanwege een vermeende verkrachting, al verklaart Danny dat hij onschuldig is. Bram Moszkowicz geeft in Shownieuws een update over de zaak, De Munk wil namelijk het slachtoffer laten horen als getuige. Eerder gaf De Munk wel toe dat hij is vreemdgegaan. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Emotionele Danny de Munk over impact beschuldigingen: "Dit is een atoombom op je gezin" Bekijk deze video » Shownieuws: van verkrachting beschuldigde Danny de Munk wil vermeend slachtoffer openbaar horen Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's