Danny de Munk in tranen voor de rechter: ‘Een aanslag op gezin en carrière’

Danny de Munk in tranen voor de rechter: ‘Een aanslag op gezin en carrière’

Donderdag 20 oktober 2022 om 12:39

Een zeer emotionele Danny de Munk heeft donderdag voor de rechter zijn verhaal gedaan. De zanger wordt verdacht van verkrachting, zelf zegt De Munk onschuldig te zijn. Hij is in tranen als hij vertelt wat deze verkrachtingszaak doet met zijn gezin.

Lees verder onder de video.

<em>Danny de Munk</em> in tranen voor de rechter: ‘Een aanslag op gezin en carrière’ Een zeer emotionele Danny de Munk heeft donderdag voor de rechter zijn verhaal gedaan. De zanger wordt verdacht van verkrachting, zelf zegt De Munk onschuldig te zijn. Hij is in tranen als hij vertelt wat deze verkrachtingszaak doet met zijn gezin. Lees verder onder de video. Danny de Munk gaat ‘vechten als een leeuw’De Munk heeft het over ‘eenzijdige negatieve media-aandacht’ en noemt het een ‘aanslag op gezin en carrière’. “Het lijkt alsof wij in een hele slechte film zitten.” Volgens hem is het 'ultieme duivelsplan' gesmeed. “Mijn vrouw en kinderen, ik ben zo boos jongens, krijgen de meest afschuwelijke verwensingen naar hun hoofd”, aldus De Munk. “Ik zal vechten als een leeuw.” Bekijk de video van Shownieuws met het verhaal van Danny de Munk hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Danny de Munk spreekt duidelijke taal over affaire: "Was altijd met wederzijdse instemming" Bekijk deze video » Danny de Munk naar rechter om verkrachtingszaak: Bram Moszkowicz geeft update Bekijk deze video »
Entertainment :

Danny de Munk gaat ‘vechten als een leeuw’
De Munk heeft het over ‘eenzijdige negatieve media-aandacht’ en noemt het een ‘aanslag op gezin en carrière’. “Het lijkt alsof wij in een hele slechte film zitten.” Volgens hem is het 'ultieme duivelsplan' gesmeed. “Mijn vrouw en kinderen, ik ben zo boos jongens, krijgen de meest afschuwelijke verwensingen naar hun hoofd”, aldus De Munk. “Ik zal vechten als een leeuw.”

Bekijk de video van Shownieuws met het verhaal van Danny de Munk hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's