Politie vraagt zich af waarom niemand ongeluk Sanne en Hebe heeft gezien (video)

Politie vraagt zich af waarom niemand ongeluk Sanne en Hebe heeft gezien (video)

Donderdag 20 oktober 2022 om 14:22

Woensdagavond is bekend geworden dat Hebe en Sanne zijn overleden. Ze werden sinds maandag vermist en uiteindelijk is de auto met hun lichamen aangetroffen in het water bij knooppunt Empel. De politie gaat uit van een noodlottig ongeval. Toch is het bizar dat niemand het ongeluk heeft zien gebeuren, aangezien het plaatsvond op een van de drukste verkeersknooppunten in Nederland. “De vraag die u stelt houdt ons ook bezig”, zegt Stijn van Griensven, van Politie Oost-Brabant. “We roepen ook echt het publiek op, mochten ze toch wat gezien hebben wat mogelijk kan helpen bij het achterhalen van de toedracht, om met ons in contact te komen.”

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Politie vraagt zich af waarom niemand <em>ongeluk Sanne en Hebe</em> heeft gezien (video) Woensdagavond is bekend geworden dat Hebe en Sanne zijn overleden. Ze werden sinds maandag vermist en uiteindelijk is de auto met hun lichamen aangetroffen in het water bij knooppunt Empel. De politie gaat uit van een noodlottig ongeval. Toch is het bizar dat niemand het ongeluk heeft zien gebeuren, aangezien het plaatsvond op een van de drukste verkeersknooppunten in Nederland. “De vraag die u stelt houdt ons ook bezig”, zegt Stijn van Griensven, van Politie Oost-Brabant. “We roepen ook echt het publiek op, mochten ze toch wat gezien hebben wat mogelijk kan helpen bij het achterhalen van de toedracht, om met ons in contact te komen.” Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Politie: Kia Picanto gevonden, Hebe en Sanne vermoedelijk overleden (video) Bekijk deze video » Lichamen Sanne en Hebe gevonden: bekijk overzicht van de zoektocht Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's