Op1 gemist? Koning Willem-Alexander moet gewoon naar het WK voetbal in Qatar

Op1 gemist? Koning Willem-Alexander moet gewoon naar het WK voetbal in Qatar

Donderdag 20 oktober 2022 om 23:38

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Koning <em>Willem-Alexander</em> moet gewoon naar het WK voetbal in Qatar Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het kabinet stuurt een normale regeringsdelegatie naar het WK voetbal in Qatar. Dat betekent dat ministers én ook koning Willem-Alexander naar het toernooi kunnen afreizen. Rob de Wijk vindt de koning gewoon naar het WK moet gaan, in Op1 vertelt hij waarom: "Alle grondstoffen die wij nodig hebben in Europa zitten in belangrijke mate in dat soort landen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Koning Willem-Alexander moet gewoon naar het WK voetbal in Qatar

Het kabinet stuurt een normale regeringsdelegatie naar het WK voetbal in Qatar. Dat betekent dat ministers én ook koning Willem-Alexander naar het toernooi kunnen afreizen. Rob de Wijk vindt de koning gewoon naar het WK moet gaan, in Op1 vertelt hij waarom: "Alle grondstoffen die wij nodig hebben in Europa zitten in belangrijke mate in dat soort landen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's