John Appel in Jinek: ‘Met documentaire Sven Kramer had foute wissel niet plaatsgevonden’

John Appel in Jinek: ‘Met documentaire Sven Kramer had foute wissel niet plaatsgevonden’

Vrijdag 21 oktober 2022 om 09:14

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Bij Jinek praat Sven Kramer onder meer over zijn onzekerheid. “Die onzekerheid drijft je ook tot het uiterste. Zo lang je daar een juiste balans in weet te houden, denk ik dat je het goed kunt gebruiken.” John Appel wilde jaren geleden dolgraag een documentaire maken over Sven Kramer, maar de schaatser zei nee tegen een portret over zijn leven. Dan komt Appel met een opvallende opmerking. “Als ik die documentaire had gemaakt, had die wissel niet plaatsgevonden.” Door verkeerd wisselen van baan liep Kramer in 2010 een Olympische gouden medaille mis.

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

John Appel in <em>Jinek</em>: ‘Met documentaire Sven Kramer had foute wissel niet plaatsgevonden’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bij Jinek praat Sven Kramer onder meer over zijn onzekerheid. “Die onzekerheid drijft je ook tot het uiterste. Zo lang je daar een juiste balans in weet te houden, denk ik dat je het goed kunt gebruiken.” John Appel wilde jaren geleden dolgraag een documentaire maken over Sven Kramer, maar de schaatser zei nee tegen een portret over zijn leven. Dan komt Appel met een opvallende opmerking. “Als ik die documentaire had gemaakt, had die wissel niet plaatsgevonden.” Door verkeerd wisselen van baan liep Kramer in 2010 een Olympische gouden medaille mis. Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
John Appel in Jinek: ‘Met documentaire Sven Kramer had foute wissel niet plaatsgevonden’

Actuele video's

Meer actuele video's