John Appel heeft medelijden met André Hazes: 'Op jonge leeftijd al down the drain'

John Appel heeft medelijden met André Hazes: 'Op jonge leeftijd al down the drain'

Vrijdag 21 oktober 2022 om 08:54

John Appel is de maker van de iconische documentaire Zij gelooft in mij (1999), over André Hazes senior. Hij is dan ook de uitgelezen persoon om Hazes senior te vergelijken met zijn zoon, die nu centraal staat in een vijfdelige documentaireserie op Videoland.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>John Appel</em> heeft medelijden met André Hazes: 'Op jonge leeftijd al <em>down the drain</em>' John Appel is de maker van de iconische documentaire Zij gelooft in mij (1999), over André Hazes senior. Hij is dan ook de uitgelezen persoon om Hazes senior te vergelijken met zijn zoon, die nu centraal staat in een vijfdelige documentaireserie op Videoland. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. ParallellenAppel ziet ongekende parallellen tussen de twee zangers; volgens hem is het letterlijk 'zo vader, zo zoon'. De lijdensweg van Hazes junior is in de ogen van Appel ook een direct gevolg van het leven van zijn vader. Het belangrijkste verschil? "Ik denk dat het veel sneller gaat bij jonge André." Appel lijkt zelfs een beetje medelijden te hebben: "Hij is op jonge leeftijd al down the drain." Dat komt vooral door de uitspraak van Hazes junior dat hij bij de beruchte Club van 27 wil horen... Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
John Appel heeft medelijden met André Hazes: 'Op jonge leeftijd al down the drain'

Parallellen
Appel ziet ongekende parallellen tussen de twee zangers; volgens hem is het letterlijk 'zo vader, zo zoon'. De lijdensweg van Hazes junior is in de ogen van Appel ook een direct gevolg van het leven van zijn vader. Het belangrijkste verschil? "Ik denk dat het veel sneller gaat bij jonge André." Appel lijkt zelfs een beetje medelijden te hebben: "Hij is op jonge leeftijd al down the drain." Dat komt vooral door de uitspraak van Hazes junior dat hij bij de beruchte Club van 27 wil horen...

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's