Devrim valt 7 kilo af in Expeditie Robinson: ‘Maar goed dat ik finale niet heb gehaald’

Devrim valt 7 kilo af in Expeditie Robinson: ‘Maar goed dat ik finale niet heb gehaald’

Maandag 24 oktober 2022 om 11:15

In Expeditie Robinson kreeg Devrim bakken kritiek over zich heen omdat hij niks zou uitvoeren. Toch is de deelnemer tijdens het survival-avontuur behoorlijk wat kilo’s kwijtgeraakt. In 19 dagen is hij 7 kilo afgevallen, dat ontdekt Devrim nadat hij is weggestuurd door andere expeditieleden. “Tering, dat is niet niks”, reageert de quizzer van Beat the Champions. “Het is denk ik maar goed dat ik de finale niet heb gehaald.”

Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder.

Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Devrim valt 7 kilo af in <em>Expeditie Robinson</em>: ‘Maar goed dat ik finale niet heb gehaald’ In Expeditie Robinson kreeg Devrim bakken kritiek over zich heen omdat hij niks zou uitvoeren. Toch is de deelnemer tijdens het survival-avontuur behoorlijk wat kilo’s kwijtgeraakt. In 19 dagen is hij 7 kilo afgevallen, dat ontdekt Devrim nadat hij is weggestuurd door andere expeditieleden. “Tering, dat is niet niks”, reageert de quizzer van Beat the Champions. “Het is denk ik maar goed dat ik de finale niet heb gehaald.” Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Twitter gaat los op 'luie' Devrim Aslan in Expeditie Robinson: "Weg met die niksnut" Bekijk deze video » Devrim kijkt na 19 dagen Expeditie Robinson in de spiegel: 'Wie ben jij?' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's