Danny Ghosen vertelt in Vandaag Inside over heftige gesprekken met stadionbouwers Qatar

Danny Ghosen vertelt in Vandaag Inside over heftige gesprekken met stadionbouwers Qatar

Dinsdag 25 oktober 2022 om 08:19

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 24 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Danny Ghosen vertelt in <em>Vandaag Inside</em> over heftige gesprekken met stadionbouwers <em>Qatar</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 24 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Danny Ghosen is vanaf vanavond te zien met zijn nieuwe reportageserie In de schaduw van het WK, waarin hij de schaduwkant van het WK voetbal in Qatar onderzoekt. Bij de bouw van de stadions zijn volgens The Guardian 6500 werknemers om het leven gekomen en Ghosen ontmoet nabestaanden in Nepal, waar ze vandaan kwamen. Ook spreekt Ghosen met iemand die zelf meebouwde aan het stadion waar Oranje zijn eerste wedstrijd speelt. Het levert heftige en confronterende beelden op, die nog maar eens laten zien wat er allemaal mis is in Qatar. In Vandaag Inside doet Ghosen zijn verhaal. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Het nieuwe programma In de schaduw van het WK is vanaf dinsdag 25 oktober wekelijks rond 21.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van In de schaduw van het WK terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

Danny Ghosen is vanaf vanavond te zien met zijn nieuwe reportageserie In de schaduw van het WK, waarin hij de schaduwkant van het WK voetbal in Qatar onderzoekt. Bij de bouw van de stadions zijn volgens The Guardian 6500 werknemers om het leven gekomen en Ghosen ontmoet nabestaanden in Nepal, waar ze vandaan kwamen. Ook spreekt Ghosen met iemand die zelf meebouwde aan het stadion waar Oranje zijn eerste wedstrijd speelt. Het levert heftige en confronterende beelden op, die nog maar eens laten zien wat er allemaal mis is in Qatar. In Vandaag Inside doet Ghosen zijn verhaal.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven.

Het nieuwe programma In de schaduw van het WK is vanaf dinsdag 25 oktober wekelijks rond 21.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van In de schaduw van het WK terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's