Welke straf hangt Glennis Grace boven het hoofd volgens advocaat Job Knoester? (Vandaag Inside)

Welke straf hangt Glennis Grace boven het hoofd volgens advocaat Job Knoester? (Vandaag Inside)

Dinsdag 25 oktober 2022 om 23:49

UPDATE: Er is tegen Glennis Grace op woensdag 26 oktober 200 uur taakstraf en een voorwaardelijke celstraf van een maand geëist voor het geweldsincident in een Amsterdamse supermarkt in februari dit jaar.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Welke straf hangt <em>Glennis Grace</em> boven het hoofd volgens advocaat Job Knoester? (<em>Vandaag Inside</em>) UPDATE: Er is tegen Glennis Grace op woensdag 26 oktober 200 uur taakstraf en een voorwaardelijke celstraf van een maand geëist voor het geweldsincident in een Amsterdamse supermarkt in februari dit jaar. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Morgen moet Glennis Grace, die vorige week in Jinek haar visie op de zaak mocht geven, voor de rechter verschijnen. Strafrechtadvocaat Job Knoester is te gast bij Vandaag Inside. Op de vraag ‘welke straf hangt haar boven het hoofd’ antwoordt hij een forse taakstraf te verwachten, als de rechter alles bewezen acht. Volgens Knoester is een gevangenisstraf onwaarschijnlijk. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Morgen moet Glennis Grace, die vorige week in Jinek haar visie op de zaak mocht geven, voor de rechter verschijnen. Strafrechtadvocaat Job Knoester is te gast bij Vandaag Inside. Op de vraag ‘welke straf hangt haar boven het hoofd’ antwoordt hij een forse taakstraf te verwachten, als de rechter alles bewezen acht. Volgens Knoester is een gevangenisstraf onwaarschijnlijk.

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's