RTL Boulevard: 'Camerabeelden spreken verhaal van Glennis Grace volledig tegen' (video)

RTL Boulevard: 'Camerabeelden spreken verhaal van Glennis Grace volledig tegen' (video)

Dinsdag 25 oktober 2022 om 19:52

UPDATE: Er is tegen Glennis Grace op woensdag 26 oktober 200 uur taakstraf en een voorwaardelijke celstraf van een maand geëist voor het geweldsincident in een Amsterdamse supermarkt in februari dit jaar.

Bronnen dichtbij het strafrechtelijke onderzoek naar de vechtpartij waar Glennis Grace bij betrokken was, klappen uit de school. De camerabeelden vanuit de Jumbo zouden uitwijzen dat het verhaal van Glennis Grace bij Jinek niet klopt.

Lees verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: 'Camerabeelden spreken verhaal van <em>Glennis Grace</em> volledig tegen' (video) UPDATE: Er is tegen Glennis Grace op woensdag 26 oktober 200 uur taakstraf en een voorwaardelijke celstraf van een maand geëist voor het geweldsincident in een Amsterdamse supermarkt in februari dit jaar. Bronnen dichtbij het strafrechtelijke onderzoek naar de vechtpartij waar Glennis Grace bij betrokken was, klappen uit de school. De camerabeelden vanuit de Jumbo zouden uitwijzen dat het verhaal van Glennis Grace bij Jinek niet klopt. Lees verder onder de video. BeeldenDe crimeredactie van RTL Boulevard heeft meer details over de confrontatie tussen de zangeres en het winkelpersoneel van een supermarkt in de Jordaan. Morgen begint de strafzaak tegen de zangeres en haar gevolg. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Glennis Grace ontkent beschuldiging van bedreiging: 'Totaal niet waar!' (Jinek) Bekijk deze video » Glennis bij Jinek: gezicht Wouter de Winther spreekt boekdelen Bekijk deze video » Vandaag Inside gemist? Johan Derksen sloopt Glennis Grace: "Geen teksten, ordinair viswijf" Bekijk deze video » Bram Moszkowicz slacht Glennis Grace na Jinek-interview: 'Ik zie het somber in' Bekijk deze video »
Misdaad :
RTL Boulevard: 'Camerabeelden spreken verhaal van Glennis Grace volledig tegen' (video)

Beelden
De crimeredactie van RTL Boulevard heeft meer details over de confrontatie tussen de zangeres en het winkelpersoneel van een supermarkt in de Jordaan. Morgen begint de strafzaak tegen de zangeres en haar gevolg. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's