Glennis Grace in het nauw? 'Been gaat omhoog richting supermarktmedewerker'

Glennis Grace in het nauw? 'Been gaat omhoog richting supermarktmedewerker'

Woensdag 26 oktober 2022 om 10:40

UPDATE: Er is tegen Glennis Grace op woensdag 26 oktober 200 uur taakstraf en een voorwaardelijke celstraf van een maand geëist voor het geweldsincident in een Amsterdamse supermarkt in februari dit jaar.

De rechtbank van Amsterdam staat woensdag uitgebreid stil bij de beelden die gemaakt zijn van de vechtpartij van Glennis Grace en haar knokploeg in de Jumbo, eerder dit jaar. Daar lijkt op te zien te zijn dat de verguisde zangeres zich een stuk agressiever heeft gedragen dan ze ons eerst wilde doen geloven. Rechtbankverslaggeefster Saskia Belleman tekent bijvoorbeeld op: 'Glennis' been gaat in ieder geval omhoog in de richting van de supermarktmedewerker. Ondertussen houdt ze zijn linkerhand bij de pols vast.'

Bekijk enkele tweets van Belleman over de Jumbo-beelden van Glennis Grace hieronder:



<em>Glennis Grace</em> in het nauw? 'Been gaat omhoog richting supermarktmedewerker' UPDATE: Er is tegen Glennis Grace op woensdag 26 oktober 200 uur taakstraf en een voorwaardelijke celstraf van een maand geëist voor het geweldsincident in een Amsterdamse supermarkt in februari dit jaar. De rechtbank van Amsterdam staat woensdag uitgebreid stil bij de beelden die gemaakt zijn van de vechtpartij van Glennis Grace en haar knokploeg in de Jumbo, eerder dit jaar. Daar lijkt op te zien te zijn dat de verguisde zangeres zich een stuk agressiever heeft gedragen dan ze ons eerst wilde doen geloven. Rechtbankverslaggeefster Saskia Belleman tekent bijvoorbeeld op: 'Glennis' been gaat in ieder geval omhoog in de richting van de supermarktmedewerker. Ondertussen houdt ze zijn linkerhand bij de pols vast.' Bekijk enkele tweets van Belleman over de Jumbo-beelden van Glennis Grace hieronder: Bekijk ook ZIEN: Glennis Grace komt aan bij rechtbank voor Jumbo-zaak (video) Bekijk deze video » Glennis Grace zou gezegd hebben: 'Motherfucker, ik snij je keel door als je het de volgende keer weer doet' (Jumbo-zaak) Bekijk deze video »
TV :
Glennis Grace in het nauw? 'Been gaat omhoog richting supermarktmedewerker'

Actuele video's

Meer actuele video's