Activist Jelle de Graaf na plakincident bij Jinek: "Beau was niet bang voor me"

Activist Jelle de Graaf na plakincident bij Jinek: "Beau was niet bang voor me"

Woensdag 26 oktober 2022 om 16:01

Klimaatactivist Jelle de Graaf heeft gisteravond behoorlijk wat indruk gemaakt met zijn optreden in Jinek. Op 25 oktober plakte Jelle zichzelf op live-televisie aan de tafel vast. Beau van Erven Dorens, die vanwege ziekte van Eva Jinek, de show presenteerde, zegt zich 'bedreigd' te hebben gevoeld. Maar volgens de activist voelde Beau zich totaal niet bedreigd, dat zegt hij de volgende dag tegen RTL Boulevard. Bekijk onderaan de pagina dit RTL Boulevard-fragment met Jelle de Graaf.

Lees verder onder de video.

"Niet fatsoenlijk"
Jelle lijkt trots te zijn op zijn optreden en is tevreden over de reactie van Beau gisterenavond: "Ik snap dat het even schrikken was. Maar volgens mij zie je aan hoe hij reageert dat hij nooit echt bang is geweest." Dat was ook niet zijn bedoeling. Jelle wilde alleen een 'punt' maken: "Het is niet fatsoenlijk om je aan een tafel te lijmen. Ik heb op een zorgvuldige en rustige manier een punt gemaakt", aldus een trotse Jelle. Bekijk hieronder het interview na het plakincident.

Je kunt de hele uitzending van Jinek met Jelle terugkijken bij Gids.tv.

Activist <em>Jelle de Graaf</em> na plakincident bij <em>Jinek</em>: &quot;Beau was niet bang voor me&quot; Klimaatactivist Jelle de Graaf heeft gisteravond behoorlijk wat indruk gemaakt met zijn optreden in Jinek. Op 25 oktober plakte Jelle zichzelf op live-televisie aan de tafel vast. Beau van Erven Dorens, die vanwege ziekte van Eva Jinek, de show presenteerde, zegt zich 'bedreigd' te hebben gevoeld. Maar volgens de activist voelde Beau zich totaal niet bedreigd, dat zegt hij de volgende dag tegen RTL Boulevard. Bekijk onderaan de pagina dit RTL Boulevard-fragment met Jelle de Graaf. Lees verder onder de video. ZIEN: Klimaatactivist lijmt zich vast aan tafel bij Jinek (video) Bekijk deze video » "Niet fatsoenlijk"Jelle lijkt trots te zijn op zijn optreden en is tevreden over de reactie van Beau gisterenavond: "Ik snap dat het even schrikken was. Maar volgens mij zie je aan hoe hij reageert dat hij nooit echt bang is geweest." Dat was ook niet zijn bedoeling. Jelle wilde alleen een 'punt' maken: "Het is niet fatsoenlijk om je aan een tafel te lijmen. Ik heb op een zorgvuldige en rustige manier een punt gemaakt", aldus een trotse Jelle. Bekijk hieronder het interview na het plakincident. Je kunt de hele uitzending van Jinek met Jelle terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Klimaatactivist lijmt zich vast aan tafel bij Jinek (video) Bekijk deze video » ZIEN: aandachtsgeile klimaatactivist bij Jinek in paniek als hij van tafel wordt gehaald Bekijk deze video » Jinek gemist? Bekijk hele gesprek met klimaatactivist Jelle de Graaf, die zich aan tafel lijmt Bekijk deze video »
Show :
Activist Jelle de Graaf na plakincident bij Jinek: "Beau was niet bang voor me"


Actuele video's

Meer actuele video's