ZIEN: Klimaatactivist lijmt zich vast aan tafel bij Jinek (video)

ZIEN: Klimaatactivist lijmt zich vast aan tafel bij Jinek (video)

Dinsdag 25 oktober 2022 om 22:27

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

ZIEN: Klimaatactivist lijmt zich vast aan tafel bij <em>Jinek</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Een moment bij de live uitzending van Jinek waarvan we nu al weten dat het ons lang zal heugen: klimaatactivist Jelle de Graaf van Extinction Rebellion lijmt zich vast aan de tafel van presentator Beau van Erven Dorens, die invalt voor Eva Jinek: "Ik zit hier vast. Ik ga het hier hebben over de klimaat- en ecologische crisis." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

Een moment bij de live uitzending van Jinek waarvan we nu al weten dat het ons lang zal heugen: klimaatactivist Jelle de Graaf van Extinction Rebellion lijmt zich vast aan de tafel van presentator Beau van Erven Dorens, die invalt voor Eva Jinek: "Ik zit hier vast. Ik ga het hier hebben over de klimaat- en ecologische crisis."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's