Klimaatactivist Jelle glibbert van de tafel maar is blij met de aandacht (video)

Klimaatactivist Jelle glibbert van de tafel maar is blij met de aandacht (video)

Woensdag 26 oktober 2022 om 20:37

Dan zit je heel relaxed naar de talkshow van Beau van Erven Dorens te kijken en dan plakt klimaatactivist, Jelle de Graaf ineens zijn handen aan de tafel. Jelle vond de actie zelf erg doeltreffend. Hij zegt: "Deze actie werkt, omdat het ongemakkelijk is. Ik snap dat het even schrikken was. Mensen gaan dood en wij hebben hier over de facking Donald Duck."

Glibber Jelle had wel per ongeluk verkeerde lijm gebruikt, waardoor hij makkelijk van tafel viel toen de tafel werd gekanteld door de beveiliging. 'Een kneuterige actie', zegt Rob Goosens bij RTL Boulevard.

<em>Klimaatactivist Jelle</em> glibbert van de tafel maar is blij met de aandacht (video) Dan zit je heel relaxed naar de talkshow van Beau van Erven Dorens te kijken en dan plakt klimaatactivist, Jelle de Graaf ineens zijn handen aan de tafel. Jelle vond de actie zelf erg doeltreffend. Hij zegt: "Deze actie werkt, omdat het ongemakkelijk is. Ik snap dat het even schrikken was. Mensen gaan dood en wij hebben hier over de facking Donald Duck." Glibber Jelle had wel per ongeluk verkeerde lijm gebruikt, waardoor hij makkelijk van tafel viel toen de tafel werd gekanteld door de beveiliging. 'Een kneuterige actie', zegt Rob Goosens bij RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Jinek gemist? Bekijk hele gesprek met klimaatactivist Jelle de Graaf, die zich aan tafel lijmt Bekijk deze video » 70 jaar Donald Duck bij Jinek: 'Duckstad is een stuk diverser geworden' Bekijk deze video »
TV :
Klimaatactivist Jelle glibbert van de tafel maar is blij met de aandacht (video)

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's