De Grote Kleine Treinencompetitie: hoelang is rit Groningen - Praag in slaaptrein?

De Grote Kleine Treinencompetitie: hoelang is rit Groningen - Praag in slaaptrein?

In De Grote Kleine Treinencompetitie worden de deelnemers op de proef gesteld. Wat weten zij van grote treinen? Een onderwerp dat aan bod komt is de treinrit van Groningen naar Praag. Is het juist of onjuist dat deze reis met de trein 9 uur duurt? Piet had het antwoord fout, de stelling blijkt namelijk onjuist te zijn. Maar volgens Piet komt dat doordat hij de slaaptrein had genomen…

Bekijk de beelden van De Grote Kleine Treinencompetitie hieronder.

De Grote Kleine Treinencompetitie is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Grote Kleine Treinencompetitie terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Grote Kleine Treinencompetitie</em>: hoelang is rit Groningen - Praag in slaaptrein? In De Grote Kleine Treinencompetitie worden de deelnemers op de proef gesteld. Wat weten zij van grote treinen? Een onderwerp dat aan bod komt is de treinrit van Groningen naar Praag. Is het juist of onjuist dat deze reis met de trein 9 uur duurt? Piet had het antwoord fout, de stelling blijkt namelijk onjuist te zijn. Maar volgens Piet komt dat doordat hij de slaaptrein had genomen… Bekijk de beelden van De Grote Kleine Treinencompetitie hieronder. De Grote Kleine Treinencompetitie is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Grote Kleine Treinencompetitie terugkijken bij Gids.tv. De Grote Kleine Treinencompetitie: kunnen kandidaten wc-rol verwerken in treinbaan? Bekijk deze video » De Grote Kleine Treinencompetitie: wat weten deelnemers van grote treinen? Bekijk deze video »
TV :
De Grote Kleine Treinencompetitie: hoelang is rit Groningen - Praag in slaaptrein?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV