RTL Boulevard gemist? Advocaat zoon Glennis Grace niet blij met hoge strafeis

RTL Boulevard gemist? Advocaat zoon Glennis Grace niet blij met hoge strafeis

Donderdag 27 oktober 2022 om 21:23

Na het mediacircus van gisteren bij de rechtbank van Amsterdam, waar zangeres Glennis Grace terecht stond voor mishandeling, konden bezoekers er vandaag een speld horen vallen. De twee minderjarige verdachten, waaronder Glennis haar zoon, hadden er hun zitting achter gesloten deuren.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em> gemist? Advocaat zoon <em>Glennis Grace</em> niet blij met hoge strafeis Na het mediacircus van gisteren bij de rechtbank van Amsterdam, waar zangeres Glennis Grace terecht stond voor mishandeling, konden bezoekers er vandaag een speld horen vallen. De twee minderjarige verdachten, waaronder Glennis haar zoon, hadden er hun zitting achter gesloten deuren. Tekst gaat verder onder de video. Hoge strafeisEntertainmentdeskundige Aran Bade staat bij de rechtbank in Amsterdam en doet verslag over tweede zitting: "De zoon van Glennis heeft een heftigere strafeis gekregen, namelijk die 120 uur taakstraf waarvan 40 uur voorwaardelijk." Daarnaast vertelt hij dat de advocaat van Glennis haar zoon niet blij is met de hoge strafeis voor zijn cliënt. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard gemist? Advocaat zoon Glennis Grace niet blij met hoge strafeis

Hoge strafeis
Entertainmentdeskundige Aran Bade staat bij de rechtbank in Amsterdam en doet verslag over tweede zitting: "De zoon van Glennis heeft een heftigere strafeis gekregen, namelijk die 120 uur taakstraf waarvan 40 uur voorwaardelijk." Daarnaast vertelt hij dat de advocaat van Glennis haar zoon niet blij is met de hoge strafeis voor zijn cliënt.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's