Glennis Grace left the building en dit is haar slotwoord (video)

Glennis Grace left the building en dit is haar slotwoord (video)

Woensdag 26 oktober 2022 om 20:43

Vandaag heeft de zangeres tijdens een zitting in de rechtbank van Amsterdam zichzelf moeten verdedigen na het Jumbo-incident van afgelopen februari. In stilte vertrekken Glennis Grace en haar gezelschap uit de rechtbank.

Slotwoord
Glennis heeft het slotwoord van de avond. "Ik hoop dat dit het laatste stukje is, van alles wat er is gebeurd. Ik hoop dat de slachtoffers hun leven weer op kunnen bouwen, stap voor stap, en dat hoop ik ook voor mezelf," aldus Glennis.

Bekijk hieronder het slotwoord.

<em>Glennis Grace</em> left the building en dit is haar slotwoord (video) ZIEN: zo sloeg Glennis Grace Jumbo-medewerker (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Vandaag heeft de zangeres tijdens een zitting in de rechtbank van Amsterdam zichzelf moeten verdedigen na het Jumbo-incident van afgelopen februari. In stilte vertrekken Glennis Grace en haar gezelschap uit de rechtbank. SlotwoordGlennis heeft het slotwoord van de avond. "Ik hoop dat dit het laatste stukje is, van alles wat er is gebeurd. Ik hoop dat de slachtoffers hun leven weer op kunnen bouwen, stap voor stap, en dat hoop ik ook voor mezelf," aldus Glennis. Bekijk hieronder het slotwoord. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Saskia Belleman over Jumbo-beelden: "Glennis Grace geeft agressief een duw en knietje" Bekijk deze video » Glennis Grace: "Sorry voor de beelden die jullie zagen, mijn maag draait om" (video) Bekijk deze video »
TV :
Glennis Grace left the building en dit is haar slotwoord (video)

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's