Zien: Mike Weerts bereikt dieptepunt op Afvallerseiland, 'er zijn wel grenzen'

Zien: Mike Weerts bereikt dieptepunt op Afvallerseiland, 'er zijn wel grenzen'

Zien: <em>Mike Weerts</em> bereikt dieptepunt op Afvallerseiland, 'er zijn wel grenzen' Mike Weerts is veroordeeld tot een plek op Afvallerseiland, want in de samensmeltingsproef viel hij als eerste af. Dat gaat hem niet in de koude kleren zitten: Mike zit helemaal alleen op het eiland en begint zijn kinderen, vrouw, vrienden en familie enorm te missen. Het zorgt voor dikke tranen, want volgens de acteur zijn er grenzen aan wat hij aan kan: "En die grens is bijna bereikt." Hoe lang zal Mike het nog volhouden? Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Spanningen in Expeditie Robinson: ‘Kamp Oranje doet alles, de rest doet niks’ Bekijk deze video » Zien: Twitter juicht na exit Chatilla van Grinsven in Expeditie Robinson Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Zien: Mike Weerts bereikt dieptepunt op Afvallerseiland, 'er zijn wel grenzen'
Dinsdag 1 november 2022 om 10:53

Mike Weerts is veroordeeld tot een plek op Afvallerseiland, want in de samensmeltingsproef viel hij als eerste af. Dat gaat hem niet in de koude kleren zitten: Mike zit helemaal alleen op het eiland en begint zijn kinderen, vrouw, vrienden en familie enorm te missen. Het zorgt voor dikke tranen, want volgens de acteur zijn er grenzen aan wat hij aan kan: "En die grens is bijna bereikt." Hoe lang zal Mike het nog volhouden?

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's