Suze Mens over Quote 500: 'In tijden van crisis lijken de rijken meestal rijker te worden' (video)

Suze Mens over Quote 500: 'In tijden van crisis lijken de rijken meestal rijker te worden' (video)

Dinsdag 1 november 2022 om 15:50

De lancering van Quote 500 met de áller rijksten was weer een groots evenement. Suze Mens: "Wat ik vooral frapant vind in tijden van crisis, is dat de rijken meestal rijker lijken te worden, een bijzonder fenomeen."

Max Verstappen nieuw in de lijst
Max Verstappen komt binnen met een bedrag van 120 miljoen in de lijst der lijsten van de aller rijkste Nederlanders.

Bekijk hieronder de video van Shownieuws.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Suze Mens</em> over Quote 500: 'In tijden van crisis lijken de rijken meestal rijker te worden' (video) De lancering van Quote 500 met de áller rijksten was weer een groots evenement. Suze Mens: "Wat ik vooral frapant vind in tijden van crisis, is dat de rijken meestal rijker lijken te worden, een bijzonder fenomeen." Max Verstappen nieuw in de lijstMax Verstappen komt binnen met een bedrag van 120 miljoen in de lijst der lijsten van de aller rijkste Nederlanders. Bekijk hieronder de video van Shownieuws. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's