Oranjefan Gerard strijdt met Cruyff shirt voor arbeidsmigranten uit Nepal (Hart van Nederland)

Oranjefan Gerard strijdt met Cruyff shirt voor arbeidsmigranten uit Nepal (Hart van Nederland)

Dinsdag 1 november 2022 om 22:41

<em>Oranjefan</em> Gerard strijdt met <em>Cruyff shirt</em> voor arbeidsmigranten uit Nepal (<em>Hart van Nederland</em>) Oranjefan Gerard Arink strijdt al jaren voor arbeidsmigranten uit Nepal vertelt hij aan Hart van Nederland. Hij heeft samen met het sportmerk van Johan Cruyff het 'don't turn your back' shirt van Qatar ontworpen. De opbrengst is bestemd voor projecten ten bate van de Nepalese werkgelegenheid en voor nabestaanden van in Qatar omgekomen gastarbeiders, voornamelijk afkomstig uit Nepal. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Jinek: Oranjefans lopen boos en schreeuwend studio uit Bekijk deze video » Jinek gemist? Gaan Oranjesupporters met Qatar-contract elkaar verlinken? Bekijk deze video » Zien: Thijs Zonneveld ruziet met Oranje-supporter De Tietenman over Qatar (Jinek) Bekijk deze video »
Nieuws :

Oranjefan Gerard Arink strijdt al jaren voor arbeidsmigranten uit Nepal vertelt hij aan Hart van Nederland. Hij heeft samen met het sportmerk van Johan Cruyff het 'don't turn your back' shirt van Qatar ontworpen. De opbrengst is bestemd voor projecten ten bate van de Nepalese werkgelegenheid en voor nabestaanden van in Qatar omgekomen gastarbeiders, voornamelijk afkomstig uit Nepal.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's