Schrijver Kluun in HLF8 over TikTok: "Ik ben de populairste oude lul op TikTok"

Schrijver Kluun in HLF8 over TikTok: "Ik ben de populairste oude lul op TikTok"

Woensdag 2 november 2022 om 20:14

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 2 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Schrijver Kluun</em> in <em>HLF8</em> over TikTok: &quot;Ik ben de populairste oude lul op TikTok&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 2 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Schrijver Kluun in HLF8: "Ik ben de populairste oude lul op TikTok!" Dat komt omdat hij de enige schrijver is die het TikTokpubliek kent vertelt hij met enige zelfspot. Kluun geeft de jeugd tips voor boeken om te lezen en tips over zijn vak maar mag van zijn dochters niet dansen op TikTok. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Schrijver Kluun in HLF8: "Ik ben de populairste oude lul op TikTok!" Dat komt omdat hij de enige schrijver is die het TikTokpubliek kent vertelt hij met enige zelfspot. Kluun geeft de jeugd tips voor boeken om te lezen en tips over zijn vak maar mag van zijn dochters niet dansen op TikTok.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's