Wendy van Dijk over haar pubers in HLF8: "10 vond ik echt de moeilijkste leeftijd"

Wendy van Dijk over haar pubers in HLF8: "10 vond ik echt de moeilijkste leeftijd"

Woensdag 2 november 2022 om 20:48

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 2 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wendy van Dijk</em> over haar pubers in <em>HLF8</em>: &quot;10 vond ik echt de moeilijkste leeftijd&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 2 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Wendy van Dijk heeft twee puberdochters. Hoewel, de oudste is 19 jaar oud en al door de pubertijd heen. De jongste is twaalf en zij zit er nog midden in. Wendy vertelt in HLF8: "10 vond ik echt de moeilijkste leeftijd. Want dan vliegen ze gewoon tegen alle muren op!" Wat dat betekent in huize Galjaard - van Dijk blijft onduidelijk want strijd heeft Wendy niet met haar pubers: zij heeft geen regels en in huis is juist veel humor. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Wendy van Dijk heeft twee puberdochters. Hoewel, de oudste is 19 jaar oud en al door de pubertijd heen. De jongste is twaalf en zij zit er nog midden in. Wendy vertelt in HLF8: "10 vond ik echt de moeilijkste leeftijd. Want dan vliegen ze gewoon tegen alle muren op!" Wat dat betekent in huize Galjaard - van Dijk blijft onduidelijk want strijd heeft Wendy niet met haar pubers: zij heeft geen regels en in huis is juist veel humor.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's