Kroegeigenaar Maarten boycot het WK voetbal in Qatar (Op1)

Kroegeigenaar Maarten boycot het WK voetbal in Qatar (Op1)

Woensdag 2 november 2022 om 23:57

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 2 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Kroegeigenaar Maarten boycot het WK voetbal in <em>Qatar</em> (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 2 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Kroegeigenaar Maarten Roorda, aan tafel bij Op1 heeft besloten geen schermen op te hangen en gaat het WK voetbal in Qatar boycotten. Het was geen worsteling voor hem. Dit wist hij direct al toen het toernooi aan Qatar werd toegewezen en sindsdien werd hij alleen maar versterkt in zijn oordeel. Maarten is stellig: ‘’Ik schiet mezelf misschien wel in de voet maar ik vind dat valt in het niet bij het mensenleed wat erbij gepaard gaat.’’ Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Kroegeigenaar Maarten boycot het WK voetbal in Qatar (Op1)

Kroegeigenaar Maarten Roorda, aan tafel bij Op1 heeft besloten geen schermen op te hangen en gaat het WK voetbal in Qatar boycotten. Het was geen worsteling voor hem. Dit wist hij direct al toen het toernooi aan Qatar werd toegewezen en sindsdien werd hij alleen maar versterkt in zijn oordeel. Maarten is stellig: ‘’Ik schiet mezelf misschien wel in de voet maar ik vind dat valt in het niet bij het mensenleed wat erbij gepaard gaat.’’

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's