Jesse Klaver blij dat woningnood nog niet opgelost is? 'Eerst piekbelasters uitkopen'

Jesse Klaver blij dat woningnood nog niet opgelost is? 'Eerst piekbelasters uitkopen'

Donderdag 3 november 2022 om 08:31

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 2 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Jesse Klaver</em> blij dat woningnood nog niet opgelost is? 'Eerst piekbelasters uitkopen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 2 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. GroenLinks-voorman Jesse Klaver lijkt in zijn nopjes met de uitspraak van de Raad van State. Die maakte een einde aan de bouwvrijstelling, waardoor bij elk bouwproject naar de stikstofuitstoot gekeken moet worden. In de praktijk betekent dit dat de woningnood nog lang niet opgelost is. In plaats daarvan heeft Klaver meer oog voor de natuur en de uitholling van de agrarische sector, want volgens de leider van GroenLinks is het uitkopen van piekbelasters de enige oplossing. Dat moet volgens hem binnen een jaar gebeuren. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jesse Klaver blij dat woningnood nog niet opgelost is? 'Eerst piekbelasters uitkopen'

GroenLinks-voorman Jesse Klaver lijkt in zijn nopjes met de uitspraak van de Raad van State. Die maakte een einde aan de bouwvrijstelling, waardoor bij elk bouwproject naar de stikstofuitstoot gekeken moet worden. In de praktijk betekent dit dat de woningnood nog lang niet opgelost is. In plaats daarvan heeft Klaver meer oog voor de natuur en de uitholling van de agrarische sector, want volgens de leider van GroenLinks is het uitkopen van piekbelasters de enige oplossing. Dat moet volgens hem binnen een jaar gebeuren.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's