Special Forces VIPS: Thijs Zeeman kreeg angststoornis door ongeluk ouders

Special Forces VIPS: Thijs Zeeman kreeg angststoornis door ongeluk ouders

Donderdag 3 november 2022 om 11:44

Thijs Zeeman komt in Special Forces VIPS zichzelf behoorlijk tegen. De journalist vertelt dat hij een angststoornis heeft ontwikkeld doordat zijn ouders een ernstig auto-ongeluk kregen toen hij nog een kind was. “Daarmee heb ik wel altijd als kind met angst geleefd. De angst om ze te verliezen, de angst dat ze niet meer thuiskwamen, de angst dat er iets zou gaan gebeuren...”

Bekijk het fragment van Special Forces VIPS hieronder. Special Forces VIPS is elke woensdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland.

<em>Special Forces VIPS</em>: Thijs Zeeman kreeg angststoornis door ongeluk ouders Thijs Zeeman komt in Special Forces VIPS zichzelf behoorlijk tegen. De journalist vertelt dat hij een angststoornis heeft ontwikkeld doordat zijn ouders een ernstig auto-ongeluk kregen toen hij nog een kind was. “Daarmee heb ik wel altijd als kind met angst geleefd. De angst om ze te verliezen, de angst dat ze niet meer thuiskwamen, de angst dat er iets zou gaan gebeuren...” Bekijk het fragment van Special Forces VIPS hieronder. Special Forces VIPS is elke woensdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland. Sylvia Geersen wil niet van gebouw af in Special Forces VIPS: "Je kop erbij houden!" Bekijk deze video » Zien: Thijs Zeeman wordt aangepakt in Special Forces VIPS: "Je hebt het opgekloot" Bekijk deze video »
TV :
Special Forces VIPS: Thijs Zeeman kreeg angststoornis door ongeluk ouders

Actuele video's

Meer actuele video's