Mauricio scoort een 15 in Lang Leve de Liefde qua uiterlijk volgens Babs

Mauricio scoort een 15 in Lang Leve de Liefde qua uiterlijk volgens Babs

Donderdag 3 november 2022 om 18:01

In Lang Leve de Liefde lijkt er wel een match te zijn tussen Babs en Mauricio. Toch is Mauricio bang dat ze slechts vrienden zullen zijn. Dan vraagt hij Babs: "Ben ik het type waar jij op normaal gesproken valt?" Over haar antwoord moet Mauricio even nadenken want op een schaal van 1 op 10 is hij wel een 15 volgens Babs. Valt het kwartje?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Mauricio scoort een 15 in <em>Lang Leve de Liefde</em> qua uiterlijk volgens Babs In Lang Leve de Liefde lijkt er wel een match te zijn tussen Babs en Mauricio. Toch is Mauricio bang dat ze slechts vrienden zullen zijn. Dan vraagt hij Babs: "Ben ik het type waar jij op normaal gesproken valt?" Over haar antwoord moet Mauricio even nadenken want op een schaal van 1 op 10 is hij wel een 15 volgens Babs. Valt het kwartje? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Clint, wil je met Jacky zoenen of niet!?' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: zijn Adries lengte en gesnurk een 'deal breaker' voor Yvonne? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Wil Aschwin een smiley op 'zijn reet' tatoeëren? Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's