Expeditie Robinson: zo wordt de winnaarshut opgebouwd en klaargemaakt

Expeditie Robinson: zo wordt de winnaarshut opgebouwd en klaargemaakt

Donderdag 3 november 2022 om 16:53

In Expeditie Robinson zijn de deelnemers dolblij als ze naar de winnaarshut mogen. Het survivalprogramma biedt de kijkers nu een blik achter de schermen om te laten zien hoe deze hut wordt opgebouwd en klaargemaakt voor de winnaar die hier even mag vertoeven…

Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder.

Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

<em>Expeditie Robinson</em>: zo wordt de winnaarshut opgebouwd en klaargemaakt In Expeditie Robinson zijn de deelnemers dolblij als ze naar de winnaarshut mogen. Het survivalprogramma biedt de kijkers nu een blik achter de schermen om te laten zien hoe deze hut wordt opgebouwd en klaargemaakt voor de winnaar die hier even mag vertoeven… Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Zien: Mike Weerts bereikt dieptepunt op Afvallerseiland, 'er zijn wel grenzen' Bekijk deze video » Chatilla van Grinsven reageert op haters na Expeditie Robinson: "Alleen maar lachen" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's