Video: Man rijdt per ongeluk over eigen broer heen in boomgaard Rilland

Video: Man rijdt per ongeluk over eigen broer heen in boomgaard Rilland

Zaterdag 22 oktober 2022 om 16:10

Video: Man rijdt per ongeluk over eigen broer heen in <em>boomgaard Rilland</em> Hulpdiensten zijn zaterdagochtend uitgerukt voor een ernstig ongeval in een boomgaard in de buurt van Rilland. Volgens de politie gaat het om een man die per ongeluk over zijn broer heenreed, waarbij deze zwaargewond raakte. Het slachtoffer is opgehaald door een traumahelikopter. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ongeluk Bergen op Zoom: bus doormidden geknald (video) Bekijk deze video » Aanvaring bij Terschelling: hulpdiensten zoeken nog kind van 12 jaar Bekijk deze video »
Nieuws :

Hulpdiensten zijn zaterdagochtend uitgerukt voor een ernstig ongeval in een boomgaard in de buurt van Rilland. Volgens de politie gaat het om een man die per ongeluk over zijn broer heenreed, waarbij deze zwaargewond raakte. Het slachtoffer is opgehaald door een traumahelikopter.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's