Op1 gemist? Staatssecretaris Vivianne Heijnen blijft ondanks prijsverhoging fan van NS

Op1 gemist? Staatssecretaris Vivianne Heijnen blijft ondanks prijsverhoging fan van NS

Donderdag 3 november 2022 om 23:45

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 3 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

De treinkaartjes worden duurder, de dienstregeling verschraalt en de concurrenten van de NS eisen dat ze op meer trajecten mogen rijden. Hoe ziet de toekomst van treinreizend Nederland eruit? Staatssecretaris Vivianne Heijnen vertelt in Op1 over de problematiek.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Staatssecretaris <em>Vivianne Heijnen</em> blijft ondanks prijsverhoging fan van NS Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 3 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De treinkaartjes worden duurder, de dienstregeling verschraalt en de concurrenten van de NS eisen dat ze op meer trajecten mogen rijden. Hoe ziet de toekomst van treinreizend Nederland eruit? Staatssecretaris Vivianne Heijnen vertelt in Op1 over de problematiek. Tekst gaat verder onder de video. PrijsverhogingDe NS verhoogt de prijs voor een los treinkaartje in de tweede klas volgend jaar met 5,5 procent. "Ik vind wel dat de NS flink moet gaan leveren. Ik heb ze al een paar keer opgeroepen dat ze creatief op zoek moeten naar oplossingen", aldus staatssecretaris Vivianne Heijnen in Op1. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Staatssecretaris Vivianne Heijnen blijft ondanks prijsverhoging fan van NS

Prijsverhoging
De NS verhoogt de prijs voor een los treinkaartje in de tweede klas volgend jaar met 5,5 procent. "Ik vind wel dat de NS flink moet gaan leveren. Ik heb ze al een paar keer opgeroepen dat ze creatief op zoek moeten naar oplossingen", aldus staatssecretaris Vivianne Heijnen in Op1.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's