Pijnlijk: Deborah twijfelt over Tinder-like Robert (Lang Leve de Liefde)

Pijnlijk: Deborah twijfelt over Tinder-like Robert (Lang Leve de Liefde)

Vrijdag 4 november 2022 om 11:05

'Zou je mij op Tinder hebben geliked?', vraagt Robert aan zijn date Deborah tijdens een potje sjoelen. Haar antwoord is misschien niet helemaal wat hij had willen horen want ze zegt: 'Dat vind ik heel moeilijk. Maar het ligt er ook aan wat voor foto's je post.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Pijnlijk: Deborah twijfelt over <em>Tinder-like</em> Robert (Lang Leve de Liefde) 'Zou je mij op Tinder hebben geliked?', vraagt Robert aan zijn date Deborah tijdens een potje sjoelen. Haar antwoord is misschien niet helemaal wat hij had willen horen want ze zegt: 'Dat vind ik heel moeilijk. Maar het ligt er ook aan wat voor foto's je post.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Naomi in Lang Leve de Liefde: 'Ik ben een lekker wijf en praat tegen mezelf in spiegel’ Bekijk deze video » Boyd in Lang Leve de Liefde: ‘Mensen die stijldansen zijn fucking raar’ Bekijk deze video » Mauricio scoort een 15 in Lang Leve de Liefde qua uiterlijk volgens Babs Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's