Bloemschikken als date in Lang Leve de Liefde: 'Dat wordt een mooi grafboeket'

Bloemschikken als date in Lang Leve de Liefde: 'Dat wordt een mooi grafboeket'

Vrijdag 4 november 2022 om 12:44

In Lang Leve de Liefde gaan twee vrijgezellen gezellig met elkaar daten. Ze hebben een leuke activiteit gevonden om samen te doen, namelijk bloemschikken. De dame vertelt precies hoe het moet, maar ze krijgt een bijzondere indruk van de creatie van haar date. “Dat wordt een mooi grafboeket.”

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Bloemschikken als date in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Dat wordt een mooi grafboeket' In Lang Leve de Liefde gaan twee vrijgezellen gezellig met elkaar daten. Ze hebben een leuke activiteit gevonden om samen te doen, namelijk bloemschikken. De dame vertelt precies hoe het moet, maar ze krijgt een bijzondere indruk van de creatie van haar date. “Dat wordt een mooi grafboeket.” Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Mauricio scoort een 15 in Lang Leve de Liefde qua uiterlijk volgens Babs Bekijk deze video » Pijnlijk: Deborah twijfelt over Tinder-like Robert (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's