Hart van Nederland gemist? Drama in Doesburg: vermist kindje (2) blijkt verdronken

Hart van Nederland gemist? Drama in Doesburg: vermist kindje (2) blijkt verdronken

Zaterdag 5 november 2022 om 11:11

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Drama in Doesburg: vermist kindje (2) blijkt verdronken Een 2-jarig kind is vrijdagavond overleden nadat het in Doesburg (Gelderland) te water was geraakt. Dat bevestigt de politie aan Hart van Nederland. Eerder op de avond verspreidde de politie een melding via Burgernet om uit te kijken naar het vermiste kind. Later kreeg de politie een melding van een persoon te water. Het kind is nog gereanimeerd, maar dat mocht niet baten, aldus een woordvoerder. De politie doet op dit moment onderzoek naar de toedracht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Minister Weerwind over excuses Kabinet voor slavernijverleden: ‘Zeer belangrijk moment’ Bekijk deze video » Minister Yesilgöz steunt weigeren complotdenker David Icke (video) Bekijk deze video » Auto rijdt door muur parkeergarage en landt op schoolplein in Kerkrade (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 2-jarig kind is vrijdagavond overleden nadat het in Doesburg (Gelderland) te water was geraakt. Dat bevestigt de politie aan Hart van Nederland. Eerder op de avond verspreidde de politie een melding via Burgernet om uit te kijken naar het vermiste kind. Later kreeg de politie een melding van een persoon te water. Het kind is nog gereanimeerd, maar dat mocht niet baten, aldus een woordvoerder. De politie doet op dit moment onderzoek naar de toedracht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's